blokzijl/steenwijkerland dart forum

alle info over teams en spelers van steenwijkerland


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Kampioenswedstrijd Zwetser1 - Kommekie1

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Kampioenswedstrijd Zwetser1 - Kommekie1 op vr dec 19, 2008 9:44 pm

We schrijven 17 december 2008, woensdagavond. Om tien voor half acht zit het team van Kommekie met de nodige support te wachten op het team van de Zwetser. Ja, daar zien we een paardenstaart lopen, het is Geert. In navolging van Geert komt Michel. Van de rest van het team niets te bekennen, zouden ze niet meer durven? Na het nodige gebel van Geert komt dat toch Pieter Collijn nog de Boekanier binnengelopen. Claudio zou later nog komen. De beide teams gooien zich warm en de koele, goudgele versnaperingen vinden hun weg naar de dorstige kelen van de spelers.
Om acht uur zijn de formulieren ingevuld en de spelers gereed om te beginnen.
Pieter Veter is als eerste aan de beurt. Hij neemt het op tegen Geert Semplonius. Veter is in vorm en wint met 3-2. Stand is dan dus 1-0 in het voordeel van Kommekie.
Volgende op de lijst is Mike Chapman. Hij neemt het op tegen Michel Jansen, waarvan toch gezegd wordt dat hij in vorm is. Echter, Mike ondervindt geen problemen en wint met 3-1 van Michel. 2-0 in het voordeel van Kommekie.
Dan is als derde Femke opgesteld. Zij mag het opnemen tegen Collijn, deze punt is ingecalculeerd. Collijn speelt strakker dan in de weken voor deze wedstrijd en Femke verliest met 3-0. Stand nog steeds in het voordeel van Kommekie 2-1.
Als laatste in de singels mag Pieter Bloksma tegen Claudio. Claudio kwam koud binnen, maar dat mag volgens ingewijden geen probleem vormen. Dit vormt toch wel een probleem, Bloksma is overtuigend en wint met 3-1. Stand in het voordeel van Kommekie, 3-1.
Veter/Bloksma vormen het eerste koppel, zij spelen tegen Collijn/Jansen. De eerste leg was weer even wennen en warmworden en wordt verloren door Kommekie. Vanaf de bar worden 180-biertjes beloofd aan Bloksma, voor elke triple die gegooid wordt door hem. Dit vindt gretig aftrek en Bloksma weet pardoes de triples weer te raken. Lekker hoor, dat bier! De koppel wordt, mede door een 96 finish door Bloksma, gewonnen door het koppel Veter/Bloksma met 3-1. Wissel van koppel, Veter en Bloksma maken plaats voor Chapman/Steur, Jansen en Collijn maken plaats voor Semplonius/Benedetti. Zwetser krijgt nog even hoop als ze in deze koppel 2-1 voorkomen, maar dan komen Chapman en Steur. Zij spreken af dat ze genoeg gespeeld hebben met de tegenstander en dat er nu 'even gegooid moet worden'. Het wordt 2-2, dan 3-2 voor Kommekie en Queen is te horen uit de luidsprekers. Kommekie 1 kampioen, jammer van die ene punt, maar dat zal ooit nog wel anders worden! lol!

Van onze verslaggever ter plaatse king

Profiel bekijken

2 Re: Kampioenswedstrijd Zwetser1 - Kommekie1 op zo dec 21, 2008 10:32 pm

Wat wel erg jammer en toch ook eigenlijk heel erg belachelijk was, er was niemand van het bestuur bij de wedstrijd was, dit HOORT GEWOON!!! Twisted Evil

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum